Proč mít vše stejné?

Je skutečně v jednoduchosti krása? Nebo je naopak krása v jinakosti a výjimečnosti všeho kolem nás a v nás samotných? Není krása i v tom, dělat věci tak, jak se nám líbí a nebýt otrokem starých pravidel?  

Když se podíváme do přírody, vždy v ní uvidíme rozmanitost. Stromy nejsou všechny stejné a stejně vysoké. Kameny mají mnoho odstínů a velikostí. Tráva není úhledně posekaná a květiny v ní rostou divoce a svobodně, nejsou namačkané v záhonech. Příroda je proměnlivá. Mění se s ročním obdobím, s počasím i v důsledku zásahu lidí. Nejkrásnější místa jsou však ta, která nejsou zasažena lidmi, jsou divoká a nespoutaná. Většina lidí je miluje, tu nespoutanost a vzdušnost, a cítí se v nich dobře. Proč jsou tedy většinou naše domovy tolik odlišné? Proč jsme svázáni pravidly, jak mají naše domovy vypadat? 

Pojďme spolu trochu "bořit" mýty zaryté pevně v naší paměti, které se předávaly z generace na generaci. Představíme vám náš postoj k interiérovému designu, který máme rádi my v Elmina i značka, kterou exkluzivně dovážíme do České republiky, Riviéra Maison.

V objetí polštářů různých barev a velikostí

Jsou právem symbolem pohodlí, času odpočinku, sladkého spánku i relaxace. Vhodnou kombinací velikostí polštářů, jejich barev i stylů, můžete proměnit každou postel ve stylové a útulné místo.

Motiv povlaků na polštáře můžete i vhodně měnit dle ročního období. Syté barvy, zajímavé potisky a lehčí materiály jsou skvělé na letní měsíce. Na zimu si udělejte radost povlaky v tlumenějších barvách, které budou působit mohutnějším a teplejším dojmem. Před chladem se pak budete rádi schovávat v teple vaší postele nebo sedačky s polštáři, které dodají pohodlí i hřejivost vašemu domovu.

Sedac_ka_Rivie_ra_Maison_ve_stylu_Elmina.

Posezení s mnoha různými polštáři ve stylu Elmina. 

 

Ať má každý vlastní židli

Většinou si přejeme stůl a několik úplně stejných židlí. Proč? Dopřejte své rodině, aby si každý vybral svoji židli dle svých preferencí a vkusu. Jediná podmínka je , že k sobě musí ladit, ale rozhodně není důvod, aby byly úplně stejné. Ať se každý ve vaší rodině cítí jedinečně. Výsledek vás může hodně překvapit, protože vhodná kombinace různých židlí může vypadat velmi krásně a nápaditě.

ru_zne_z_idle

 Naše nabídka úžasných židlí Riviéra Maison.

Oblíbené pití = oblíbený šálek s podšálkem nebo hrníček

Těžké sady hrníčků s konvicí, cukřenkou a konvičkou na mléko, které milovaly naše babičky, jsou krásné. My však vidíme mnohem větší osobitost v tom, že každému dopřejem zvláštní hrníček jen pro něj, zvolený dle nápoje, který momentálně pije nebo prostě jen dle jeho vkusu. Odpolední posezení s přáteli bude úžasné, když každý dostane to, co si objednal u hostitele, v hrníčku přímo pro něj. Je to praktické i v tom, že se nikdo nesplete a nevypije lahodný nápoj někomu jinému.

 Inspirujte se naší nabídkou rozmanitých hrníčků, šálků a podšálků (i skleniček) Riviéra Maison.

Vaše sedačka si zaslouží tu pravou kombinaci křesel

Další kouskem nábytku, který vypadá úžasně, pokud je jiný, je křeslo k sedačce. Útulně i vzdušně působí interiér, kde je sedačka doplněna dvěma různými křesly, které jsou každé úplně jiné, ale přesto spolu ladí a tím vytváří velmi zajímavý dojem z celkového interiéru.

Zajimavé kombinace křesel a sedačky snadno vytvořiíte z naší nabídky sedacího nábytku od populární nizozemské značky Riviéra Maison.

Osvětlení, které zútulní každou místnost

Promyšlená kombinace různých lamp - stolních, nástěnných, podlahových i stropních, vypadá úžasně. Nemusí být všechny stejné. Musí k sobě jen ladit. To je to zlaté pravidlo. Krásně také vypadá, když lampy nemají třeba jen stejnou barvu.

Nabídka stylového osvětlení Riviéra Maison, které se skvěle kombinuje. 

Proč je všechno jiné? Proč to nemáte stejné?

Když se nás někdo zeptá, proč nemáme stejné židle, osvětlení ve stejných barvách a čajový servis, odpovídáme, že toto je náš životní styl a toto se nám líbí. Je to takhle jednoduché.

Pokud se vám svobodnější pojetí života líbí, promítněte jej i do svého domova.

TIP na konec: Co je naopak hezké mít stejné? Velmi stylově a nápaditě vypadají dva stejné konferenční stolky vedle sebe. Většinou mají lidé jen jeden, ale podívejte se na fotky, jak hezky to může vypadat ...

hp01

Konferenční stolky San Jose vypadají úžasně vedle sebe.

 
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz