Fotografie v rámečku vykouzlí domov plný vzpomínek

Jak si stylově vystavit fotografie a suvenýry? Připravili jsme pro Vás výběr toho nejlepšího z naší nabídky od populární nizozemské značky Riviéra Maison, ale také ruzné tipy. Pojďme se společně ponořit do vzpomínek a inspirovat se, jak mít ty nejkrásnější vzpomínky stále na očích.

Rámy na fotografie i suvenýry

Tyto rámy  poskytují mnoho prostoru nejen na fotografie, ale umožňují i naaranžování oblíbených suvenýrů. Fantazii se pak meze nekladou. Můžete si do nich uložit fotografie z krásných míst a zároveň umístit i suvenýry, které jste si dovezli.

fotora_mec_ky_se_vzpomi_nkami

Skleněné skříňky na Vaše poklady

Dokonale stylové jsou pak robustní skříňky, kde lze opět uložit fotografie, ale i velké množství suvenýrů nebo předmětů, které jsou Vašemu srdci velmi blízké. Skříňka může být závěsná, ale může také stát na stole nebo na jiném místě, kde ji budete mít na očích a krásně doplní Váš interiér. Velkou výhodou skříněk je i to, že se na předměty ve skříňce nepráší. 

skr_i_n_ky_na_fotky_a_vzpomi_nky

Vzpomínky z cest

Klasický fotorámeček s nápisem JOURNEYS Vám vždy připomene Vaše cesty za poznáním.

Náš TIP: Pokud milujete cestování, sbírejte pohlednice z navštívených míst. Ty nejkrásnější si pak můžete uložit do rámečků a rozmístit po bytě. Ty ostatní si uložíte do krabice, kterou můžete za dlouhých zimních večerů otevřít a všechna ta krásná místa navštívit znovu. 

journeys

Milovaní čtyřnozí kamarádi

Pejsek nebo kočička jsou členy rodiny, kteří nás bezmezně milují. Tyto rámečky pak pomohou uchovat ty nejkrásnější chvíle s nimi. 

ctyrnozi kamaradi

Krásné fotorámečky a kvalitně vytištěné fotografie

Všechny rámečky na fotografiích v tomto článku jsou značky Riviéra Maison (naleznete je v naší sekci Fotorámečky) a aby fotografie v nich vypadaly dobře, je potřeba je kvalitně vytisknout. Kvalitní tisk pak zajistí například empikfoto.cz nebo empikfoto.sk. Vše si zařídíte on-line a při objednávce nad 299 Kč máte dopravu zdarma. 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz