Jak vybrat tu pravou sedačku?

Měla by být tak pohodlná, že na ní lze i usnout po náročném dni a tak krásná, že se na ni budete rádi dívat každý den. Vaše nová sedačka by měla být pečlivě vybraná… prostě ta pravá pro vás.

Majestátní kráska potřebuje dostatek prostoru

Nejnovější trendy v oblasti interiérového designu se přiklání k vzdušnému pojetí prostoru. Doby těžkých obývacích stěn, mezi které se vpasoval nevzhledný a těžký gauč, jsou naštěstí už pryč. Nová sedačka bude dominantou vašeho obývacího pokoje a ideálně by měla být umístěna do prostoru. Zvolte proto velikost tak, aby v prostoru vynikla, ale zároveň měla kolem sebe dostatek místa tak, aby každý, kdo se chce posadit, měl dostatek prostoru kolem sebe a pohodlí. Necháte navíc vyniknout její krásu tím, že nebude utlačovaná v koutě pokoje nebo mezi nábytkem. Kvalitní sedačka je přece krásná ze všech stran a toho je potřeba využít.

TIP: Pokud máte malý byt, je vhodné zvolit menší sedačku (třeba extra elegantní 2,5místná pohovka Kendall)  a doplnit ji křeslem, které s ní bude ladit.

kr_eslo_Franklin_Rivie_ra_Maison

Křeslo Franklin bude ozdobou každého interiéru.

 

Design, který budete milovat

Dejte si čas na výběr sedačky a počkejte na tu, do které se skutečně zamilujete. Pokud zařizujete nový byt, pak bude sedačka pravděpodobně určovat styl celého vašeho obývacího pokoje. V případě, že potřebujete novou sedačku a interiér už je zařízen, můžete jej vyfotit a u nás v Elmině vám rádi pomůžeme vybrat přesně to, co bude pasovat do tohoto konkrétního interiéru. Je skvělé, že u nás najdete sedačku do každého interiéru od jednoduchých až po krásně zdobené romantické kousky.

jak_vybrat_sedac_ku

Pohovka Cala Cabo je úžasným spojením čistě bílé a ratanu. 

 

Potah přesně pro vás

Barvu a materiál potahu vybírejte dle vašeho životního stylu. Máte malé děti a jejich ručky jsou nezbedné? Pak vyberte spíš tmavší potah, který lze snadno vyčistit. Pokud máte domácí mazlíčky, bude skvělé, když sedačku bude možné snadno vysát. Náš zkušený personál vám o vlastnostech materiálů řekne úplně vše a nebude problém vybrat ten pravý.

pohovka_central_park_riviera_maison

 Pohovka Camille je dostupná  v širokém množství barev a materiálů.

 

Vše v jedné sedačce

Všechny tyto faktory by se měly v konečném výsledku promítnout ve vaší nové sedačce. Rádi vám doporučíme vhodnou velikost, design, barvu i materiál. U většiny modelů sedaček z naší nabídky lze zvolit rozměry, provedení, barvu i materiál tak, abyste dostali přesně to, co od vaší nové sedačky chcete

Vaše Elmina

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz